Welhaghe - Logo

Over Hans van der Wel

Gedreven door een eigen visie op de financiële dienstverlening ben ik jaren geleden gestart als ondernemer in deze branche. In mijn ontdekkingsreis van vele klantcontacten heb ik gemerkt dat ik door het simpel uitleggen van ingewikkelde financiële zaken, in de taal van mijn cliënt, vele mensen aan mij gebonden heb. De combinatie van oprechte menselijke interesse, vakkennis en de drive om altijd te komen met de best passende oplossing hebben mij een goede reputatie opgeleverd in de particuliere financiële dienstverlening.  Mijn contacten zijn uitgegroeid tot langdurige relaties, die tot op de dag van vandaag voortduren.

Ik ben in staat de grote lijnen te overzien, maar kan ook details invullen als het nodig is.  Rust, betrouwbaarheid en een goed gevoel voor humor typeren mij als mens. Inmiddels ben ik ruim twintig jaar actief als ondernemer en heb mij bekwaamd in de richting van een allround financieel adviseur. In die jaren heb ik mij omringd met een netwerk van specialisten zoals advocaten, notarissen en accountants. 

Ik ben WFT Adviseur Vermogen, WFT adviseur Hypothecair krediet, WFT Adviseur Consumptief krediet, WFT Adviseur Inkomen. Daarnaast ben ik als hypotheekadviseur aangesloten bij de Stichting Erkend Hypotheekadviseur.

Kennismaken?

Bel naar 06-53337592 of mail naar info@welhaghe.nl