Welhaghe - Logo

Missie

Voor veel mensen is de wereld van financiën complex en ondoorzichtig. Het is mijn passie om mensen hierin inzicht en overzicht te geven. Ik word blij van het helpen beantwoorden van vragen zoals:  wat heb ik gedaan, waar sta ik nu en waar kan ik naar toe. Het mooiste is om vervolgens de rots in de branding voor het leven te zijn bij tegenwind, storm en regen, maar ook bij zonneschijn of windje mee.

 Dit wil ik doen voor een selecte groep mensen, zodat deze mensen de meest individuele en persoonlijke aandacht ervaren die ze verdienen.

Ieder advies geef ik vanuit het “nu”. Inzicht en overzicht gaan altijd vooraf aan welk advies dan ook. Zo maak ik complexe financiële zaken begrijpelijk en zijn vervolgstappen makkelijker te maken. Dit vraagt om wederzijds vertrouwen, wat goed past bij een lange termijn relatie.

Als we het “nu” helder hebben kijken we verder naar dromen, wensen en verlangens die iedereen heeft voor de toekomst. Die kunnen heel concreet zijn of misschien wel al jarenlang sluimeren.  Door toch die stip op de horizon te zetten en een gedegen plan te maken om daar te komen bereik je meer! Misschien kom je net voor die stip uit, misschien net er bovenop, maar door iets in gang te zetten, ga je ook iets bereiken!

Mijn energie en voldoening haal ik uit het helpen opstellen van plannen, het coachen, het activeren, het bijstellen en het bewaken ervan en uiteindelijk het met elkaar bereiken van de eindstreep!

“I love it when a plan comes together”, zei de beroemde ‘filosoof’ Hannibal Smith uit The A-Team ooit. Zo is het maar net!

 

 

Meer weten?

Bel naar 06-53337592 of mail naar info@welhaghe.nl